Un fost selecționer al României pune ”tunurile” pe naționala lui Tadici: ”Când pierdem, dăm vina pe arbitri!”



014 декабря 2014

Un fost selecționer al României pune ”tunurile” pe naționala lui Tadici: **”Când pierdem, dăm vina pe arbitri!”**

Radu Voina, fostul selecționer al naționalei de handbal a României, nu crede că elevele lui Gheorghe Tadici se mai pot mobiliza pentru ultimele două meciuri din Grupa Principală de la Euro.

Naționala de handbal a României a început slab cele trei partide din Grupa Principală A ce contează pentru Campionatul European, găzduit de Ungaria și de Croația. Elevele lui Gheorghe Tadici au pierdut la un gol meciul cu Ungaria, scor 19-20.

Acest nou eșec de la turneul final l-a făcut pe Radu Voina, fost selecționer al sportivelor noastre, să tragă pentru sptfm.ro o concluzie dură legată de actuala generație a handbalistelor tricolore.

”Nu mai contează acum faptul că am evoluat bine în alte meciuri. Nu ne putem baza doar pe două jucătoare... Țăcălie a făcut meciul vieții cu Danemarca, dar atât! Eram convins că nu va mai putea repeta o astfel de evoluție”, a spus Voina.

Radu Voina este destul de circumspect în privința șanselor pe care le mai au handbalistele noastre de a câștiga următoarele meciuri.

”Noi, atunci când pierdem, dăm vina pe arbitri. Nu vorbim atunci când suntem avantajați, cum s-a întâmplat la meciul cu Ungaria. Am jucat partidele din grupe cu șapte jucătoare și asta ne-a costat. Avem jucătoare tinere, dar s-a văzut tracul și presiunea.

Cu Spania va fi foarte greu. Moral nu stăm bine, nici fizic nu ne putem ridica la nivelul adversarului, astfel că nu știu dacă ne mai putem mobiliza pentru ultimele două jocuri”, a conchis Voina.

Grupa principală 1 (formată din echipele calificate din grupele A şi B):

Norvegia 4p

Spania 4p

Ungaria 2p

România 1p

Danemarca 1p

Polonia 0p

Programul partidelor este următorul:

Luni, 15 decembrie:

Spania-România (ora 17:00), Polonia-Norvegia şi Ungaria-Danemarca

Miercuri, 17 decembrie:

Polonia-România (ora 17:00), Spania-Danemarca şi Ungaria-Norvegia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑