Etapă neagră în campionatul Olandei. Ajax Amsterdam a fost învinsă de Utrecht



014 декабря 2015
Foto: goal.com

Etapă neagră pentru favoritele la titlu în Campionatul Olandei! Liderul Ajax Amsterdam a fost învinsă de Utrecht, iar Feyenoord şi PSV nu au reuşit să se impună în partidele jucate cu echipe din partea a doua a clasamentului.

Ajax Amsterdam a suferit doar a doua înfrângere din acest sezon în campionatul Olandei. "Lăncierii" au pierdut partida cu FC Utrecht, scor 0-1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Yassine Ayoub în minutul 87.

Chiar dacă a pierdut, Ajax a rămas lider în campionat, având 38 de puncte.

De înfrângerea primei clasate nu a reuşit să profite Feyenoord. Echipa din Rotterdam a remizat în deplasare cu FC Groningen, scor 1-1, şi a ratat astfel şansa de a egala la puncte liderul.

Groningen a deschis scorul în minutul 25, prin Michael de Leeuw, iar oaspeţii au egalat la începutul reprizei secunde, după golul lui Dirk Kuyt.

Feyenoord a jucat în inferioritate numerică din minutul 52 după eliminarea lui Jan-Arie van der Heijden. Chiar şi aşa, formaţia pregătită de Giovanni van Bronckhorst a reuşit să obţină o remiză.

Sâmbătă, campioana PSV Eindhoven nu a putut învinge pe teren propriu Roda. Partida s-a încheiat cu scorul 1-1, iar PSV şi-a păstrat poziţia a treia în clasament.

În acest an în Eredivisie se va mai disputa o etapă, după care echipele vor pleca în vacanţă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑