Atletico a egalat-o pe Barcelona in Spania. Real Madrid ramane pe locul 3 dupa infrangerea cu Villarreal - VIDEO



014 декабря 2015

FC Barcelona, egalata la puncte, in fruntea clasamentului ligii spaniole. Atletico Madrid a ajuns din spate formatia catalana dupa ce a castigat meciul cu Athletic Bilbao, scor 2 la 1. In acelasi timp, Real Madrid a suferit o noua infrangere.

 

In acest sezon, Atletico Madrid a obtinut cu greu o mare parte a victoriilor si aseara a fost la fel. Athletic Bilbao a marcat prima, in urma unui corner, prin Laporte. Echipa gazda a raspuns si ea printr-o lovitura de colt executata impecabil, iar Saul a egalat scorul. Dupa pauza, bascii au ratat o sansa imensa de gol, iar madrilenii i-au taxat imediat pe baietii din Bilbao. In minutul 67, Griezmann a inscris cu un sut formidabil din afara careului. 

 

S-a incheiat 2 la 1 in favoarea gruparii Atletico Madrid, care a egalat la puncte lidera campionatului, FC Barcelona. Ambele echipe au acum cate 35 de puncte. Pe pozitia a treia in liga spaniola, cu 30 de puncte la activ, se afla Real Madrid. Tot aseara, galacticii au pierdut, in deplasare, in fata lui Villarreal, scor 0 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑