Univ. Goldiş ICIM - Flying Foxes Post Viena 81-64. A patra victorie a arădencelor în Liga Europei Centrale



**Univ. Goldiş ICIM - Flying Foxes Post Viena 81-64.** A patra victorie a arădencelor în Liga Europei Centrale

Universitatea Goldiş ICIM Arad a trecut de Flying Foxes Post Viena cu 81-64, într-un meci disputat în cadrul Ligii Europei Centrale.

Deşi gazdele au avut în faţă un adversar modest, meciul a avut momente disputate. Ratările formaţiei arădene au făcut chiar ca rivalele să câştige sfertul secund.

Meighan Simmons a fost din nou cea mai bună marcatoare pentru Arad, cu 18 puncte, urmată de canadianca Plouffe, cu 15 puncte.

"Asta ne pregăteşte cu siguranţă pentru următoarele meciuri. Ne-am obişnuit să facem lucrurile bine în ofensivă, în special în zonă, am avut câteva treceri foarte bune din atac în apărare şi asta a fost de asemenea util", a declarat Katherine Plouffe, la finalul meciului.

"Noi avem o echipă semiprofesionistă, unele jucătoare au rămas acasă din cauza slujbelor pe care le au acasă, de aceea am avut o bancă foarte scurtă. Oricum nu e uşor să menţii 40 de minute un nivel atât de ridicat ca cel impus de Arad", a spus, la rândul său, antrenorul echipei austriece.

În ciuda momentelor de cădere, antrenorul arădencelor, Jose Araujo, a fost mulţumit la sfârşitul partidei.

"Echipa e departe de ceea ce poate să arate, însă a fost o victorie bună. Cred că au fost momente foarte bune ale jocului, în care am jucat foarte bine, după care nu am jucat deloc bine", a precizat Araujo.

A fost a patra victorie a Universităţii Goldiş ICIM în tot atâtea meciuri disputate anul acesta în Liga Europei Centrale.

Arădencele au luat astfel o opţiune serioasă în ceea ce priveşte calificarea în Final Four-ul competiţiei pe care au mai câştigat-o în două rânduri, în 2011 şi 2013.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑