OFICIAL! Elveţianul Xherdan Shaqiri a fost prezentat la Inter Milano



 

Elveţianul Xherdan Shaqiri a fost prezentat oficial la Inter Milano. Fotbalistul a făcut primele declaraţii în calitate de noul jucător al nerrazzurilor, spunând că Inter este ce mai bună alegere pentru el. 

Conducerea clubului Internazionale Milano l-a prezentat pe Xherdan Shaqiri, fotbalist achiziţionat de la Bayern Munchen. Elveţianul care a semnat cu Inter pe patru ani va evolua la noua sa echipă cu numărul 91 pe spate.

"Potrivit ziarelor, aş fi negociat cu mai multe cluburi. Fratele meu, care este şi agentul meu, a analizat mai multe oferte, una din ele fiind și cea de la Juventus. Însă, de la început a fost clar că Inter e cea mai bună opțiune", a declarat jucătorul.

În vârstă de 23 de ani, Xherdan Shaqiri a ajuns la Bayern Munchen în 2012, după ce a fost transferat de la FC Basel. Cu gruparea bavareză mijlocaşul elveţian a câştigat opt trofee, printre care şi Liga Campionilor în 2013.

În trei sezoane cât a evoluat la Bayern, Shaqiri a marcat zece goluri în 52 de partide, însă şi-a pierdut postul de titular o dată cu venirea antrenorului Pep Guardiola.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑