Torres a înscris primul său gol pe Santiago Bernabeu, în secunda 46 a meciului Real-Atletico!



 

**VIDEO** Torres a înscris primul său gol pe Santiago Bernabeu, în secunda 46 a meciului Real-Atletico!

Fernando Torres a început titular meciul retur din optimile Cupei Regelui Spaniei, dintre Real Madrid și Atletico. După doar 46 de secunde, ”El Nino” a deschis scorul, marcând în poarta lui Keylor Navas. A fost primul său gol contra rivalei pe Santiago Bernabeu și cel mai rapid gol înscris de ”saltelari” pe terenul rivalei din toate timpurile. Anteriorul fusese reușit de Kun Aguero, în secunda 56.

Revenit după 7 ani și jumătate la echipa la care s-a format, Torres a avut ocazia să marcheze pe un stadion care i-a rezistat mereu până acum. În toată cariera sa, atacantul de 30 de ani a înscris doar de două ori contra lui Real Madrid până azi, dar niciodată pe arena rivalei.

Fernando Torres a înscris primul gol contra ”galacticilor” în 2007, pe Vicente Calderon, la cel de-al nouălea meci jucat împotriva Realului. A fost și primul în care echipa sa a reușit să înscrie.

A doua reușită a venit în 2009, când deja evolua la Liverpool, în celebra victorie a ”cormoranilor” din UEFA Champions League cu 4-0 pe Anfield Road contra luI Real Madrid.

Împotriva lui Real Madrid a fost și primul gol al lui Torres pentru Atletico, de la revenirea sa pe Vicente Calderon. Până azi, înscrisese ultima oară în tricoul alb-roșu pe 9 iunie 2007, contra lui Celta Vigo, în La Liga.

7 meciuri a jucat Fernando Torres pe Santiago Bernabeu cu Atletico Madrid înaintea partidei de astăzi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑