Selecţionata Moldovei la futsal a învins San Marino, scor 7:0



foto: timpul.md

Selecţionata Moldovei la futsal este la un pas de a se califica în turul doi preliminar al Campionatului European din 2016! Naţionala pregătită de Vladimir Vusatîi a învins în al doilea meci reprezentativa din San Marino cu scorul de 7-0.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Alexei Munteanu, Cristian Obadă, Sergiu Tacot, Alexandru Țîmbalist, Oleg Hilotii, Leonid Podlesnov și Oleg Gojan. În celălalt meci al grupei, Franța a învins Albania cu scorul 5-2.

Astfel, în ultimul meci din cadrul turneului care se desfășoară pe Futsal Arena din comuna Ciorescu, Moldova va întâlni selecţionata Franţei în duelul care va decide echipa calificată în turul doi preliminar.

Cele două formații au câte șase puncte, iar reprezentativa noastră are nevoie cel puțin de un egal pentru a se califica și asta deoarece are un gol averaj mai bun decât cel al francezilor.

Partida dintre Moldova și Franța se va juca sâmbătă cu începere de la ora 19:30. Albani și San Marino se vor duela pentru locul trei în grupă de la ora 17:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑