Spectacol în Cupa Asiei pe Naţiuni. Emiratele Arabe Unite şi Iran s-au calificat în sferturi



Foto: espnfc.com

Spectacol în grupa C a Cupei Asiei pe Naţiuni. Selecţionata Emiratelor Arabe Unite şi reprezentativa Iranului s-au calificat în sferturi. Naţionala Emiratelor Arabe Unite a învins cu 2-1 echipa Bahrainului, însă a avut nevoie de 15 secunde pentru a deschide scorul.

Ali Ahmed Mabkhout a reuşit cel mai rapid gol al actualei ediţii a Cupei Asiei pe Naţiuni. El a deschis scorul pentru naţionala Emiratelor Arabe Unite după doar 15 secunde, însă bucuria naţionalei din Golful Piersic a durat până la mijlocul primei reprize. Bahrainul a egalat în minutul 26, prin Jaycee Okwunwanne. Ghinionistul partidei a fost Mohamed Husain, care a înscris în propria poartă, iar Emiratele Arabe Unite au învins cu 2-1 şi au obţinut calificarea în sferturi.

"Felicitări tuturor fanilor echipei Emiratelor Arabe Unite care au fost prezenţi la meci. Îmi pare rău pentru echipa Bahrainului. Suntem fericiţi că am făcut un pas înainte şi ne-am calificat în sferturi", a zis fotbalistul Omar Abdulrahman.

În celălalt meci al grupei, Iran s-a impus cu 1-0 în faţa Qatarului şi s-a calificat de asemenea în sferturi. Eroul echipei conduse de selecţionerul Carlos Queiroz a fost atacantul lui Rubin Kazan, Sardar Azmoun, care a marcat golul victoriei pentru Iran.

"A fost foarte dificil să jucăm împotriva unei echipe bune, cu jucători puternici. Am avut nevoie de multă concentrare, dar şi de spirit de luptă", a declarat selecţionerul Iranului, Carlos Queiroz.

În ultima etapă din grupa C, selecţionata Iranului şi cea a Emiratelor Arabe Unite se vor duela pentru primul loc în grupă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑