Zlatan, șocat de ghinionul lui PSG: "Nu mi s-a întâmplat niciodată!". Emoții pentru meciul cu Chelsea



015 февраля 2015

 

**VIDEO** Zlatan, șocat de ghinionul lui PSG:

VIDEO PSG - Caen 2-2. Campioana Franței a avut un ghinion teribil sâmbătă, când a condus la două goluri până în minutul 88, dar a terminat la egalitate. În plus, finalul a prins-o cu doi jucători mai puțin pe teren, deși nu a suferit vreo eliminare.

Parizienii epuizaseră toate cele 3 schimbări din cauza accidentărilor suferite de Marquinhos, Cabaye și Matuidi. Aurier și Lucas Moura au avut și ei probleme de ordin medical și au părăsit forțat gazonul, pe finalul meciului contra lui Caen, iar PSG nu a mai putut rezista.

VIDEO Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul cu un gol de efect, chiar în al doilea minut de joc, iar parizienii au condus cu 2-0 la pauză, după ce și Lavezzi a punctat în poarta normanzilor. Avantajul de două goluri a rezistat până în minutul 89. Caen a marcat de două ori în 3 minute și o ține pe loc pe campioană, care acum are emoții în privința meciului cu Chelsea, din optimile de finală ale UEFA Champions League. Ibrahimovic îndeamnă la concentrare pentru jocul cu londonezii.

"Cred că am fost foarte ghinioniști azi (n.r. sâmbătă, 14 februarie). Nu mi s-a întâmplat niciodată ca echipa mea să joace cu doi oameni mai puțin, fără eliminări. Am fost foarte ghinioniști. Am avut 5 accidentări și am condus cu 2-0, dar s-a terminat 2-2. Trebuie să rămânem pozitivi, fiindcă marți avem un meci foarte important și trebuie să ne concentrăm asupra lui. Să vedem situația accidentaților și vom vedea ce se va întâmpla.", a declarat Zlatan Ibrahimovic, la finalul meciului PSG - Caen 2-2, pentru Le Parisien.

PSG - Chelsea se joacă marți și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: psg.fr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑