Bavarezii au vorbit în magazinul UCL despre Șahtior: 'Au jucători decisivi!'



015 февраля 2015

 

**VIDEO** Bavarezii au vorbit în magazinul UCL despre Șahtior: 'Au jucători decisivi!'

Mircea Lucescu şi Şahtior au de ce să-şi facă griji înaintea turului din optimile UEFA Champions League cu Bayern - campioana Germaniei tocmai a reuşit în Bundesliga cea mai categorică victorie din ultimii 30 de ani, 8-0 cu Hamburg.

Nemţii, însă, au şi ei emoţii înaintea partidei de la Lvov. La Doneţk nu se mai poate juca fotbal din cauza războiului.

"Să joci în Ucraina în perioada aceasta nu e uşor, dar suntem Bayern şi vom lupta pentru victorie atât în deplasare, cât şi acasă", a spus Mehdi Benatia, fundașul lui Bayern.

Campioana Ucrainei s-a calificat în optimi după ce a marcat de 15 ori în grupa H, unde a terminat pe locul al doilea, după Porto. Atacanţii lui Mircea Lucescu sunt şi motivul principal de îngrijorare pentru nemţi. Şahtior - Bayern e în direct la Digi Sport 1, marţi, de la ora 21:45, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Șahtior este o echipă cu jucători periculoşi în atac, jucători decisivi. Sunt foarte valoroşi, deci va trebui să avem grijă împotriva lor", a fost opinia lui Bernat, completat de același Benatia. "Au o echipă foarte echilibrată şi un atac foarte valoros, cu mulţi brazilieni, deci va fi dificil".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑