Pandurii a renunțat la un jucător venit de la Steaua, care sezonul trecut a primit roșu la încălzire



 

**VIDEO** Pandurii a renunțat la un jucător venit de la Steaua, care sezonul trecut a primit roșu la încălzire

Pandurii Târgu Jiu i-a reziliat pe cale amiabilă contractul unui fotbalist care venise cu doar jumătate de an în urmă la echipă, de la Steaua, dar care n-a convins. Mai mult, jucătorul a fost protagonistul a două momente negative în returul sezonului trecut, unul dintre ele fiind eliminarea în jocul cu Dinamo, în timp ce se încălzea pe marginea terenului.

Clubul gorjean și Doru Bratu au ajuns la o înțelegere și jucătorul e liber de contract acum. Fundașul central în vârstă de 25 de ani venise liber de contract în ianuarie, de la Steaua și jucase doar patru meciuri pentru echipa pregătită acum de Petre Grigoraș.

Într-unul dintre ele a gafat incredibil, lăsând mingea să treacă de el, Wellington scăpând apoi singur cu portarul și marcând golul victoriei Concordiei Chiajna la Tg Jiu. Era chiar prima sa apariție în tricoul Pandurilor.

Doar o etapă mai târziu, Bratu a fost eliminat în minutul 66 al victoriei Pandurilor, 3-2, cu Dinamo, de pe teren propriu, în timp ce se afla la încălzire, pe marginea terenului. Bratu l-a înjurat pe asistentul Octavian Șovre, acesta l-a chemat pe Cristi Balaj și arbitrul i-a arătat direct roșu.

În mai, Bratu a suferit un accident de mașină și s-a accidentat destul de grav, ratând toată pregătirea de vară din această cauză.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑