Boloni, despre criza financiară din Liga 1: “Fotbalul românesc a trăit ani buni cu bani negri!”



 

**VIDEO** Boloni, despre criza financiară din Liga 1: “Fotbalul românesc a trăit ani buni cu bani negri!”

Steaua întârzie să facă transferuri, iar principalul motiv îl constituie faptul că patronul Gigi Becali i-a anunțat pe cei din club că nu va accepta să vină la echipă decât jucători liberi.

Mai mult decât atât, acesta nu este dispus să le plătească respectivilor fotbaliști nici o eventuală primă de instalare, pentru ca în privința comisioanelor pentru impresari responsabilitatea să cadă tot în seama jucătorilor.

Comentând situația Stelei, Ladislau Boloni a declarat, în direct la Fotbal Club, că nu este surprins de criza financiară care traversează în prezent fotbalul românesc:

“Sper că se va califica Steaua cu Stromgodset, așa ar fi normal. Cât privește punga strânsă de la club, cred că ani buni fotbalul românesc a trăit deasupra capacităților sale financiare.

Au fost folosite diferite manevre în trecut, prin care se făceau rost de bani, de bani negri chiar, prin care era finanțată activitatea fotbalistică.

Nu știu calculele în detaliu, dar sunt convins că fazele pe care Steaua le-a atins în cupele europene ar trebui să asigure un buget bun”.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑