Patronul Rapidului, atac la Andronache! Moraru: "Pot să fac plângeri penale, dar vreau liniște"



015 августа 2014

 

**VIDEO** Patronul Rapidului, atac la Andronache! Moraru:

Rapid nu are parte de liniște! Valerii Moraru a devenit patronul giuleștenilor, însă problemele sunt departe de a se rezolva.

ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, Moraru a vorbit despre situația rapidiștilor, însă nu a ezitat să lanseze acuze și spre administratorul judiciar Cristina Andronache, care a spus că noul patron al Rapidului nu a investit niciun ban în club.

Cu toate acestea, omul de afaceri spune că nu mai vrea scandal și speră ca lucrurile să se liniștească în cel mai scurt timp.

"Am venit cu propunerea să renegociem datoriile curente, au fost acolo niște exagerări cu penalitățile. Sunt datorii de 2.700.000 de euro aproximativ, după intrarea în insolvență. Fără un sponsor, clubul intra în faliment! Nu vreau să o schimb pe doamna Andronache, dar trebuie să vedem ce este de făcut. Vreau să mă întâlnesc cu ea luni și să punem lucrurile la punct.

Avocații îmi spun că pot să fac plângeri penale pentru abuz în serviciu, dar clubul are nevoie de liniște. Toate actele erau la Andronache și nu la contabilul-șef. Mașina de tipărit biletele a fost ridicată de la club, dar și multe altele. Nu vreau să vorbesc mai mult, pentru că mergem într-o zonă a conflictelor", a spus Moraru.

></p><p>Valerii Moraru speră ca Rapid să iasă din insolvență la sfârșitul acestui sezon, însă admite că acest proces ar putea dura chiar un an și jumătate.</p><p><em><strong>

În club ar trebui să intre 230.000 - 260.000 de euro lunar. Acesta ar fi bugetul clubului, în condițiile în care el acum este de 2 milioane de euro pe an. Ar fi de investit 300.000 de euro anual, pentru cinci ani de zile. Trei soluții am propus, dar nici una nu s-a soluționat. În plus, avem și un contract de publicitate, cu plata lunară. Am făcut un necesar, prin care să se asigure plățile, plus restanțele", a mai afirmat Moraru.

Valerii Moraru așteaptă și un semn din partea lui Angelo Massone. Omul de afaceri moldovean este dispus să vândă imediat clubul, însă este convins că italianul nu are o astfel de intenție.

"Sunt gata să-i cedez clubul lui Massone, dacă el ne dă 570.000 de euro, bilete de ordin, dar și creanțele. Îl aștept sâmbătă la negocieri, dar sunt convins că nu o să vină", e convins Moraru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑