Kyrie Irving, MVP-ul finalei CM. Cu Serbia, americanul a avut procentaj maxim de la 3 puncte



015 сентября 2014

 

SUA a reușit să devină campioană mondială pentru a doua ediție la rând și a cincea în istorie, după victoria concludentă din finala CM 2014, cu Serbia (129-92 VIDEO AICI).

Cel mai bun jucător al finalei a fost ales Kyrie Irving (22 de ani), care a impresionat cu Serbia: jucătorul lui Cleveland Cavaliers a înscris 26 de puncte pentru americani, dintre care 6 coșuri de trei puncte.

Fiecare dintre cele 6 încercări a lui Irving de la trei puncte a fost încununată cu succes și astfel el devine primul jucător din istorie care izbutește să înscrie atât de multe coșuri de 3 fără să rateze vreunul, într-o finală a unui Mondial sau Jocuri Olimpice.

La ediția din 2010, Hedo Turkoglu izbutise și el un procentaj perfect, însă și-a trecut în cont mai puține coșuri (4/4).

Scorul din finala de duminică de la Madrid a consemnat cea de-a treia diferență din istorie într-o finală de Campionat Mondial sau Jocuri Olimpice. Primele două au fost realizate tot de americani: CM 1994: SUA - Rusia 137-91 și JO 1948: SUA - Franța 65-21.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑