Belodedici: “Cu Albania e rivalitate mare, nu doar sportivă. Sunt răni care trebuie vindecate”



015 октября 2014

 

**VIDEO** Belodedici: “Cu Albania e rivalitate mare, nu doar sportivă. Sunt răni care trebuie vindecate”

Partida dintre reprezentativele Serbiei și Albaniei a fost întreruptă definitiv marți seară în minutul 40 (VIDEO&DETALII AICI), iar UEFA a anunțat miercuri dimineață că a demarat o anchetă la capătul căreia ambele țări ar putea fi sancționate.

Incidentele au fost urmărite la televizor și de Miodrag Belodedici, care cunoaște bine problemele societății din țara vecină, fiind de origine sârbă și evoluând la Steaua Roșie în perioada 1989-1992, cu mențiunea că în primul an fotbalistul nu a putut juca deloc pentru echipa din Belgrad, ca urmare a faptului că a plecat de la Steaua București fără acordul clubului.

Fostul mare internațional al României a vorbit despre conjunctura în care au izbucnit problemele de la partida dintre Serbia și Albania, considerând că principalele cauze trebuie căutate în afara gazonului.

“E o rivalitate nu numai sportivă, dar și în alte privințe cu Albania, știți problema Kosovo. La Belgrad atmosfera nu este întotdeauna așa, dar sunt mai pătimași oamenii acolo. Au avut mult de suferit în anii care au trecut, nu?

Au mai fost sancționați și n-au participat în cupele europene, iar acum nu e bine că mai au probleme de același fel. Eu știu, sârbii au niște răni vechi pe care trebuie să le vindece”, a spus Miodrag Belodedici pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑