FRF are variantă interimară dacă Pițurcă pleacă: “Acest provizorat are șanse să devină definitiv”



015 октября 2014

 

**VIDEO** FRF are variantă interimară dacă Pițurcă pleacă: “Acest provizorat are șanse să devină definitiv”

Al Ittihad insistă să-l numească pe Victor Pițurcă antrenor și președintele clubului a venit la București pentru a negocia cu selecționerul. Dacă acesta acceptă și demisionează, Federația are doar o variantă de avarie pentru a-l înlocui. Un tehnician care să pregătească doar partida cu Irlanda de Nord va prelua prima reprezentativă.

Invitat la Fotbal Club pe Digi Sport 1, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre posibilitatea plecării lui Pițurcă și posibilul său înlocuitor.

“Dacă lucrurile se precipită și domnul Pițurcă ia o decizie zilele astea, noi suntem pregătiți cu o variantă imediată, pe care eu n-aș numi-o interimară. O să vedeți și de ce, la vremea respectivă, dacă se va întâmpla așa, pentru că are toate șansele ca acest provizorat să devină definitiv. E în funcție numai de rezultate. Și de modul de lucru, nu numai rezultatele. Pentru că am vrea să începem să judecăm nu numai în rezultate, sigur că rezultatul este stăpânul nostru, dar să conteze și modul în care se lucrează, pe toate aspectele, în toate direcțiile, nu numai strict sportiv.”, a spus Vochin, fără să nominalizeze vreun tehnician.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑