Maxim poate reveni printre titularii lui Stuttgart: "Alex poate fi salvarea lui VfB"



015 октября 2014

Maxim poate reveni printre titularii lui Stuttgart:

Alexandru Maxim nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Mijlocașul a pierdut echipa la VfB Stuttgart, iar la naționala României nu a jucat deloc în victoria cu Finlanda (VIDEO ȘI DETALII AICI), după o prestație sub așteptări împotriva Ungariei, când a fost titular (VIDEO ȘI DETALII AICI).

VfB are însă o singură victorie în primele 7 etape din Bundesliga, iar Armin Veh trebuie să caute soluțiile cele mai bune pentru a depăși pasa proasta. Accidentarea lui Daniel Didavi, care ar putea să lipsească până în pauza de iarnă, îi dă peste cap planurile antrenorului german.

Jurnaliștii germani scriu de posibilitatea ca Alexandru Maxim să revină printre titularii lui VfB, iar cei de la Bild consideră că românul este coordonatorul de care Stuttgart are nevoie, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lotul pe care Veh îl are la dispoziție.

"Maxim este un număr 10 clasic la VfB și un jucător foarte valoros. În sezonul trecut, el a înscris 7 goluri și a avut 12 pase decisive. Și chiar dacă nu a fost de multe ori titular, Maxim a fost esențial în lupta pentru evitarea retrogradării, în meciurile cu Hamburg, Braunschweig și Freiburg. Acum, el poate fi salvara lui VfB".

După ce l-a criticat pentru jocul defensiv, antrenorul lui Stuttgart recunoaște acum că ar putea să se bazeze din nou pe Alexandru Maxim. În următoarea etapă din Germania, VfB Stuttgart are o misiune extrem de grea pe teren propriu, urmând să o întâlnească pe Bayer Leverkusen.

"Normal că Alex (n.n. Alexandru Maxim) este o opțiune pentru mine în locul lui Didavi. Totul depinde însă de sistemul pe care îl voi folosi la următorul meci", a spus Veh.

Maxim nu a mai fost titular la Stuttgart din etapa a doua, când VfB a pierdut cu FC Koln, scor 0-2. În ultima etapă, echipa lui Veh a pierdut la Berlin cu Hertha (2-3), iar românul nu a prins nici măcar un minut pe teren.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑