Show Total: Echipele Columbus si Ottawa au oferit cel mai spectaculos meci al startului de sezon - VIDEO



015 октября 2015

Show total in liga nord-americana de hochei. Echipele Columbus si Ottawa au oferit cel mai spectaculos meci al startului de sezon, incheiat cu victoria gazdelor, scor 7 la 3. In acelasi timp, una din cele mai titrate formatii, Boston, si-a castigat partida cu scorul de 6 la 2.

 

Columbus a primit vizita celor de la Ottawa intr-un meci cu un scenariu halucinant. Echipa gazda a condus jocul in prima repriza si la inceputul partii secunde, insa oaspetii nu au renuntat la lupta. Show-ul a inceput in minutul 13. Columbus a deschis scorul, iar Ottawa a egalat rapid, gazdele au marcat din nou, iar dupa pauza din nou au fost egalati. A urmat golul lui Dubinski si Columbus conducea cu 3 la 2. 


Dupa aceasta, insa, jocul gazdelor s-a rupt. Hocheistii lui Columbus au inceput sa incaseze gol dupa gol si au incheiat meciul in genunchi. Ottawa a atacat in continuu si a castigat cu 7 la 3. 


Un alt meci spectaculos a fost cel dintre Boston Bruins, de 6 ori campioana NHL in trecut, si Colorado Avalanche. Boston s-a impus cu 6 la 2. 


Boston a reusit, astfel, prima victorie a sezonului actual, dupa 3 infrangeri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑