Asociaţia de Fotbal pe Plajă a făcut totalurile anului. Care este echipa anului şi cine a luat titlul de cel mai bun portar



Foto: fmf.md

Asociaţia de Fotbal pe Plajă a făcut totalurile anului într-o gală organizată într-un local din centrul Capitalei.

Cel mai bun jucător de fotbal pe plajă din 2014 a fost ales portarul echipei Djoker-Tornado, Ruslan Istrati. Cel mai bun antrenor a fost desemnat Ruslan Barburoş, tehnicianul naţionalei Moldovei şi al echipei Djoker-Tornado.

De asemenea, titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Alexei Capsamun, de la echipa Şcolii Sportive din Vadul lui Vodă, iar cel mai bun atacant a fost desemnat Leonid Podlesnov, de la aceeaşi formaţie.

Djoker-Tornado a fost aleasă echipa anului după ce a câştigat cele mai importante trofee din acest sezon, titlul de campioană, Cupa Moldovei, dar şi Cupa FMF.

"A fost un sezon destul de bun cu foarte multe competiţii, în care s-au implicat şi multe organizaţii. Anul viitor avem programate multe turnee şi sperăm la o evoluţie mai bună a selecţionatei în prelimianrii. Aşteptăm să înceapă construcţia unui nou stadion pentru fotbal pe plajă în parcul 'La Izvor", a declarat Iurie Bulgareanu, secretar general AFPM. 

În acest an, naţionala Moldovei la fotbal pe plajă a ratat calificarea în play-off-ul preliminariilor Campionatului Mondial după ce a pierdut toate cele trei meciuri din grupă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑