EXCLUSIV Moraru nu va renunța la Rapid în cazul retrogadării. "Mai aveam nevoie de o lună!"



016 февраля 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Moraru nu va renunța la Rapid în cazul retrogadării.

Rapid și-a prezentat noile achiziții într-o atmosferă de vis, în sala de sporturi a clubului. Au participat la acest eveniment fanii echipei, dar și foste glorii ale clubului, iar finanțatorul Valerii Moraru nu putea lipsi. Acesta a oferit și un interviu exclusiv pentru Digi Sport. 

Moraru, cel care a preluat echipa din Giulești într-un moment foarte greu, promite că va rămâne alături de club chiar și în cazul unei retrogradări. Alb-vișiniii sunt penultimii în Liga 1 în acest moment, după ce au predat "lanterna" CFR-ului, echipă penalizată drastic.

"Mi-a plăcut foarte mult spiritul rapidist. Niciodată nu dezamăgește. Investiția (n.r. la club) a fost pe măsură, desigur că și așteptările sunt pe măsura. Am făcut-o pentru Rapid și cu adevărat vrem să salvăm acest mare brand - Rapidul. Am aliniat o forță, multe valori și dacă reușim să omogenizăm echipa vom avea și spectacol, și multe goluri", a declarat Moraru.

Promisiunea acestuia: "Nu renunț la echipă dacă retrogradează! Am mai fi avut nevoie de aproximativ o lună de zile (n.r. până la meciul cu Steaua), dar chiar și așa, ținând cont că sunt fotbaliști de valoare, au experiență foarte mare, eu zic că se vor încadra repede. Am fost cu echipa în cantonament, am participat la toate antrenamentele, îmi place să cunosc lucrurile de aproape. Dacă prezența mea îi ajută, nu am decât să mă bucur".

Rapidiștii iau startul în retur în Ghencea, împotriva Stelei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1, duminica viitoare, de la ora 20:30, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑