Celta - Atletico 2-0. Piedică în lupta pentru titlu. Au marcat Nolito și Orellana



016 февраля 2015

 

**VIDEO** Celta - Atletico 2-0. Piedică în lupta pentru titlu. Au marcat Nolito și Orellana

Celta Vigo i-a pus piedică lui Atletico Madrid în lupta pentru titlu, după victoria cu 2-0 de pe "Balaidos". Golurile au fost marcate de Nolito și Orellana. În prima repriză, Celta a avut 71% posesie a mingii!

Fără succes pe teren propriu în fața grupării madrilene din 2006 încoace, Celta a deschis scorul în minutul 58, dintr-un penalty obținut și transformat de Nolito, ajuns la opt goluri în acest sezon.

Atletico a ripostat imediat prin Saul Niguez, dar șutul său din afara careului a fost parat de Sergio Alvarez (min. 60). În minutul 62, galicienii au fost aproape de a-și majora avantajul, însă Larrivey a ratat execuția după o pasă excelentă a lui Nolito.

Campioana Spaniei a avut o nouă șansă uriașă de a egala în minutul 67, prin francezul Antoine Griezmann, care nu l-a putut învinge nici el pe Sergio Alvarez. Trupa lui Eduardo Berizzo a dat lovitura de grație la capătul unei faze electrizante, finalizate de Fabian Orellana, aflat la a cincea reușită a stagiunii.

Chilianul putea să mărească umilința lui Atletico în prelungirile partidei, însă șutul său a fost respins în corner de Moya. După 0-2 cu Celta Vigo, Atletico Madrid va juca în următoarea etapa acasă cu Almeria, sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Celta (4-3-3): Sergio Alvarez - Sergi Gomez, Cabral, Fontas, Jonny Castro - Fernandez, Radoja, Krohn-Deli (90+1 Alex Lopez) - Orellana (90+3 Santi Mina), Larrivey (76 Hernandez), Nolito. Antrenor: E. Berizzo

Atletico (4-4-2): Moya - Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira - Griezmann, Gabi (73 Raul Jimenez), Tiago (34 Mario), Saul - Mandzukic, Torres (46 Cani). Antrenor: D. Simeone

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑