Cesena - Juventus 2-2. Oaspeţii au 7 puncte în faţa Romei. Vidal a ratat penalty



016 февраля 2015

 

**VIDEO** Cesena - Juventus 2-2. Oaspeţii au 7 puncte în faţa Romei. Vidal a ratat penalty

Ultimele două clasate din Serie A au furnizat surprizele rundei cu numarul 23. După remiza scoasă de Parma pe "Olimpico", a venit rândul Cesenei s-o încurce pe Juventus.

Pe "Dino Manuzzi", "Bătrâna Doamnă" a început prea relaxată şi Defrel a avut în două rânduri şansa de a deschide scorul. De fiecare dată, golgheterul gazdelor s-a lovit de inspiraţia lui Gianluigi Buffon. După 17 minute, Defrel a trecut în rolul pasatorului, iar Djuric s-a dovedit mai inspirat în faţa căpitanului juventin.

Condusă doar câteva minute în acest sezon, de Sassuolo şi Roma, campioana Italiei a întors rezultatul în doar şase minute. Alvaro Morata a marcat pentru a şasea oară din centrarea lui Paul Pogba, iar Marchisio şi-a făcut un cadou la meciul cu numărul 200 în Serie A, în tricoul lui Juventus.

Franco Brienza i-a dat primele emoţii lui Buffon, dintr-o centrare a lui Nica, intrat în minutul 60 în locul lui Perico. Veteranul Cesenei nu l-a mai iertat pe portarul oaspeţior cinci minute mai târziu şi a ajuns la cinci goluri în acest sezon.

Liderul din Serie A a avut totuşi şansa de a câştiga meciul, însă Arturo Vidal a ratat o lovitură de la 11 metri, obţinută de Llorente după henţul lui Lucchini. Distanţa faţă de Roma se menţine la şapte puncte.

Cesena (4-3-1-2): Leali - Perico (Nica 60), Lucchini, Krajnc, Renzetti - Giorgi (Carbonero 84), De Feudis, Ze - Brienza - Djuric (Rodriguez 83), Defrel

Antrenor: Domenico Di Carlo

Juventus (4-3-1-2): Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Evra - Pogba (Pereyra 75), Pirlo, Marchisio - Vidal (Coman 88), Llorente (Pepe 88), Morata

Antrenor: Massimiliano Allegri


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑