Luis Enrique, după hat-trick-ul lui Messi: "Nu mă interesează recordurile individuale. Vreau trofee"



016 февраля 2015

 

**VIDEO** Luis Enrique, după hat-trick-ul lui Messi:

VIDEO. Barcelona - Levante 5-0. Lionel Messi a sărbătorit cum se cuvine meciul cu numărul 300 în La Liga pentru gruparea "blaugrana". A reuşit o triplă în minutele 38, 59 şi 65 şi l-a egalat pe legendarul Zarra în topul jucătorilor cu cele mai multe hat-trick-uri din istoria fotbalului iberic (31).

 

Chiar dacă şi-a odihnit o parte din titulari, Pique şi Suarez fiind rezerve, Luis Enrique l-a ţinut pe teren toate cele 90 de minute pe Lionel Messi, chiar dacă urmează meciul cu Manchester City din optimile UEFA Champions League.

"Nu ştiam că a egalat acel record. Nu mă interesează aceste lucruri. Vom putea judeca la finalul sezonului. Dacă vom câştiga trofee, va fi foarte bine. Nu l-am schimbat pe Messi pentru că idee este să ne bucurăm cât mai mult de jocul lui", a declarat fostul tehnician de la Celta Vigo.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Pedro a fost titular pentru a 11-a oară în acest sezon de La Liga în care a marcat de cinci ori şi a furnizat trei pase decisive.

Campionul mondial şi european cu Spania a vorbit zilele trecute despre o eventuală plecare şi Enrique a susţinut că nu îi poate garanta un loc în primul 11 al catalanilor.

"Pedro a fost şi va fi un jucător cheie pentru noi, dar este imposibil să joace mai mult. Ştiu că atunci când avem nevoie de el, e un real ajutor. Marchează şi e util echipei", a concluzionat antrenorul care a adunat 11 victorii consecutive în toate competiţiile.

Manchester City – Barcelona se joacă marți, 24 februarie, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑