Nebunie la startul noului sezon din NASCAR. S-au înregistat câteva accidente de groază (VIDEO)



016 февраля 2015

 

Nebunie la startul noului sezon din NASCAR. În prima etapă din 2015 mai mulţi piloţi au fost nevoiţi să abandoneze după câteva accidente de groază. Câştigătorul etapei a devenit Matt Kenseth, care nu a obţinut nicio victorie în sezonul trecut.

Primul accident a avut loc în turul 23, atunci când Kyle Larson l-a tamponat pe Brad Keselowski, iar cel din urmă a abandonat. Apoi Jamie McMurray a fost acroşat de Greg Biffle, iar contactul dintre cei doi a cauzat mai multe accidente în lanţ.

Incidentele nu s-au încheiat aici. Acelaşi Greg Biffle a fost intimidat din nou, de această dată de Tony Stewart, care a pierdut controlul asupra bolidului. Biffle s-a izbit violent de un zid de protecţie. Mai mult decât atât, neputincios în faţa forţei de gravitaţie, Kurt Busch nu a putut evita accidentul cu el. Din fericire, toţi piloţii implicaţi în accidente au scăpat fără nicio zgârâietură.

La finele celor 75 de tururi, Matt Kenseth a trecut primul linia de sosire. La sfârşit cursei, Kevin Harvick şi Joey Logano, care nu au finisat nici măcar în top 5 au fost aproape să se ia la bătaie.

Matt Kenseth a fost premiat cu aproape 200.000 de dolari pentru victoria de la Daytona, în timp ce al doilea clasat, Martin Truex Junior a câştigat 85.000 de dolari, iar ocupantul locului trei, Carl Edwards s-a îmbogăţit cu 45.000 de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑