Spaniolul Marc Marquez va porni din pole position la Le Mans



Foto: autoronaldo.com

Marc Marquez a obţinut cel mai bun timp în calificările de la Le Mans şi va fi primul pe grila de start în Marele Premiu al Franţei la MotoGP. Acesta a fost cronometrat cu un minut 32 de secunde şi 246 miimi.

Marquez, în vârstă de 22 de ani a fost mai rapid cu o jumătate de secundă decât italianul Andrea Dovizioso. Spaniolul Jorge Lorenzo a înregistrat al treilea timp în calificările din Franţa, în timp ce britanicul Cal Cruchlow va fi al patrulea pe grilă.

Multiplul campion mondial şi liderul clasamentului general, Valentino Rossi s-a mulţumit doar cu poziţia a şaptea pe grila de start. Acesta a fost devansat de Andrea Iannone şi Bradley Smith. Dani Pedrosa care a revenit pe pistă după o perioadă îndelungată a înregistrat al optulea timp. El a ratat trei etape din acest sezon, fiind accidentat.

Marele Premiu al  Franţei, a cincea etapă a Motomondialului de Viteză, va avea loc duminică după amiază. Valentino Rossi a câştigat două etape în acest sezon, iar Marc Marquez şi Jorge Lorenzo câte una.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑