O explicație pentru înfrângerea Simonei în semifinale, la Roma: “Era nevoie de venirea antrenorului la bancă”



O explicație pentru **înfrângerea Simonei în semifinale,** la Roma: “Era nevoie de venirea antrenorului la bancă”

Simona Halep a pierdut sâmbătă după-amiază în semifinalele turneului de la Roma, 6-2, 3-6, 5-7, contra ibericei Carla Suarez Navarro. Românca a condus cu 5-4 și 30-0 în setul decisiv, iar o explicație pentru înfrângere a fost oferită de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul crede că e o problemă cu antrenorii Simonei, care n-au știut să îi ofere acesteia susținere în momentele de cădere psihică.

“În cazul acestui meci, nu problemele fizice au dus la înfrângerea Simonei.”, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. ”E prima dată când văd un antrenor izbucnind în lacrimi la sfârșitul partidei, la ultima minge. Am văzut jucători, jucătoare plângând, nenumărați, dar antrenorul să plângă, cum s-a întâmplat cu (cel al) Carla Suarez Navarro, n-am mai văzut. Asta spune ceva despre tensiunea îngrozitoare în care s-a desfășurat această partidă. Acesta a fost elementul decisiv care a învins-o pe Simona. Nu a rezistat.”, a opinat Cristian Tudor Popescu.

Acesta a comentat și momentul cheie al disputei din capitala Italiei: ”E a doua oară când văd lucrul acesta, că nu vine nimeni, nici Darren Cahill, nici Sorin Ioniță nu vine la bancă. S-a mai întâmplat, acum o lună sau două. Exact același lucru care m-a uimit.

Într-un meci de un asemenea consum psihic, antrenorul poate efectiv să îți fie de folos, să pompeze niște încredere, niște...măcar să-ți dea impresia că știi ce ai de făcut în continuare, vorbind cu tine. De aceea a și venit – de două ori, de trei ori a venit – antrenorul (Carlei Suarez Navarro – n.r.). (...) Cred că era nevoie de venirea antrenorului la bancă.”

Toate declarațiile lui Cristian Tudor Popescu pot fi citite AICI.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑