Campionatul Mondial a servit drept "pepinieră" pentru monştrii fotbalului european!



 

După germanul Toni Kroos, Real Madrid pregăteşte un nou transfer bombă. Columbianul James Rodriguez ar putea ajunge în tabăra "galacticilor" pentru 80 de milioane de euro.

Presa spaniolă anunţă că atacantul starul de la AS Monaco a bătut deja palma cu oficialii de la Real. Golgheterul Campionatului Mondial ar putea avea un salariu anual de 7,5 milioane de euro. Monaco cere pentru transferul lui Rodriguez nu mai puţin de 80 de milioane de euro. "Galacticii" sunt gata să plătească 70 de milioane, plus fundaşul Casemiro.

Real ar putea face rost de suma necesară din vânzarea lui Sami Khedira, care se află în negocieri avansate cu Arsenal Londra. Tranzacţia ar costa "tunarii" circa 25 de milioane de euro.

Si Barcelona are planuri mari pentru aceasta vară. Luis Suarez a ajuns aseară în Spania, însa nu poate fi prezentat oficial din cauza sancţiunilor impuse de FIFA. "Canibalul" a fost suspendat 4 luni după ce l-a muşcat pe italianul Giorgio Chiellini. Liverpool a găsit rapid înlocuitorul uruguayan-ului. Lazar Markovici a fost transferat de la Benfica Lisabona contra sumei de 25 de milioane de euro.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑