Dat afară de Rădoi, Țucudean are interzis la Dinamo: ”Ce să mai facă el aici? Să rămână la Steaua!”



 

**VIDEO** Dat afară de Rădoi, Țucudean are interzis la Dinamo: ”Ce să mai facă el aici? Să rămână la Steaua!”

George Țucudean nu mai intră în planurile noului antrenor de la Steaua, astfel că atacantul este nevoit acum să-și caute echipe. Țucudean s-a pregătit în ultimele zile la Mogoșoaia, noul fief de antrenament al roș-albaștrilor, alături de Luchin și așteaptă acum să vadă la ce echipă va juca în sezonul viitor.

În timp ce Bogdan Mara, președintele celor de la ASA Târgu Mureș, spune că nu crede că Țucudean poate ajunge la vicecampioană, din cauza salariului dar și a pretențiilor jucătorului, oficialii celor de la Dinamo nici nu mai vor să audă de fostul lor jucător.

Mircea Rednic, antrenorul roș-albilor, a spus, la conferința de presă, organizată înaintea meciului cu CSU Craiova, din etapa a doua a Ligii 1, că nu s-a pus problema unei reveniri a lui Țucudean la gruparea ”câinilor”.

”Nu există așa ceva. Eu nu am vorbit niciodată ca Țucudean să revină la Dinamo! Ce să mai facă el aici? A fost de două ori la Dinamo... S-a dus la Steaua, să rămână la Steaua!”, a spus Rednic.

Dinamo - CSU Craiova, unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a doua din Liga 1, este programat vineri, 17 iulie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite, într-un format LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro, precum și pe digisport.ro.

Și președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a confirmat că Țucudean nu mai face parte din lotul Stelei.

”S-a luat deja decizia în privința lui Țucudean și a lui Luchin, ei își caută echipe, nu mai este problema noastră”, a spus oficialul Stelei la revenirea echipei din Slovacia. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑