Pentru o seară, jucătorii naţionalei Moldovei s-au transformat în suporteri ai României şi Ucrainei



 

Pentru o seară, jucătorii naţionalei Moldovei s-au transformat în suporteri ai României şi Ucrainei! Tricolorii au declarat că au privit cu sufletul la gură meciurile tur ale barajului de calificare la Mondial, iar ambele rezultate ale vecinilor au fost neaşteptate. Luni, Moldova va juca ultimul meci al anului, amicalul cu Lituania.

Selecţionerul Moldovei şi jucătorii au declarat că au aşteptat mai multe de la naţionala României în meciul cu Grecia, scor 1-3, şi au rămas surprinşi de victoria fostului adversar din preliminarii, Ucraina, care a învins Franţa cu 2-0.

"Sincer, la 2-0 nu m-am aşteptat. Cred că francezii într-o oarecare măsură i-au subestimat. Ne dorim să se califice vecinii noştri", a spus selecţionerul Ion Caras.

"Sper ca românii să se califice şi ei. Va fi mai greu. Am ţinut cu cele două ţări pentru că ne aflăm între cele două ţări. Mereu mă bucur pentru vecinii noştri", a declarat Petru Racu, jucător Moldova.

"Am ţinut cu România şi cu Ucraina. Am aşteptat mai mult de la România, dar nu a fost să fie. Speram la o victorie", a mărturisit Artur Ioniţă, jucător Moldova.

Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a rămas şi el surprins de rezultatul obţinut de ucraineni şi a declarat că acest lucru este un semnal bun şi pentru naţionala Moldovei.

"Dacă te gândeşti că băieţii noştri au jucat de la egal la egal, îţi vine să crezi că în următoarele preliminarii avem şanse foarte mari, dacă băieţii vor juca la fel cum au jucat până acum", a constatat Cebanu.

Luni, tricolorii vor juca ultimul meci al anului, cel cu Lituania. Amicalul va avea loc pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 19:00. Preţul biletelor pentru acest meci variază între 40 şi 120 de lei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑