BCMU Piteşti - U Mobitelco Cluj 92-77. Krapic, cel mai bun om al meciului



></p><p><strong>BCMU Pitești a început perfect meciul cu U Cluj, din etapa a 8-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Gazdele aveau 27-13 la finalul primului sfert, și nici măcar prestația excelentă a lui Sparks, cu 33 de puncte reușite pentru ardeleni, nu a putut pune la îndoială succesul piteștenilor.</strong><br><br>Cu 18 puncte în meci, Krapic a fost cel mai bun jucător al lui BCMU, care s-a impus cu 92-77 și a bifat cea de-a patra victorie în actualul sezon.</p><p><span style=SCMU Craiova - Timba Timişoara 85-71

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au câștigat cu Timba, după trei înfrângeri consecutive în campionat.

Oltenii s-au impus la scor, într-un meci rezolvat încă din pauza mare, când conduceau cu 47-31. Travis Bureau și Bogdan Popescu au fost cei mai buni oameni ai gazdelor, cu câte 14 puncte.

Bridgewaters, cu 22 de puncte pentru bănăţeni, nu a reusit decât să limiteze proporțiile scorului, într-un meci încheiat 85-71 pentru SCMU Craiova.

Cele mai tari meciuri ale etapei se vor juca duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. De la ora 17:15, Gaz Metan Mediaș contra lui CSU Sibiu, iar de la 19:00, CSM Oradea primește vizita campioanei CSU Ploiești.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑