Yarmolenko, starul lui Dinamo Kiev, a marcat de trei ori în Luxemburg. A fost 3-0



 

**VIDEO** Yarmolenko, starul lui Dinamo Kiev, a marcat de trei ori în Luxemburg. A fost 3-0

Ucraina a reușit cea de-a treia victorie consecutivă în grupa C a preliminariilor Euro 2016, după ce Andryi Yarmolenko a marcat un "hat-trick" în deplasarea din Luxemburg (3-0 VIDEO). A fost al treilea succes conseucutiv al Ucrainei în grupa de calificare.

Primul gol al lui Yarmolenko, golgheterul lui Dinamo Kiev, a venit la o fază la care gazdele n-au reușit să îndepărteze pericolul, iar acesta a profitat, cu un șut din apropiere (33). La opt minute de la reluare, atacantul de 25 de ani a reușit dubla cu un stâng imparabil, la vinclu, al treilea gol fiind marcat de la distanță.

Ucraina a mai avut și alte șanse de a înscrie, dar s-a mulțumit cu golurile lui Yarmolenko. Statistica a indicat 17 șuturi expediate de oaspeți și 6 cornere, iar în echipa antrenată de Mykhailo Fomenko și-au făcut locul și patru jucători de la Șahtior Donețk.

Steaua va întâlni Dinamo Kiev pe 11 decembrie, în ultima etapă a grupelor UEL, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 22:00, cu faze VIDEO pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑