Ciprian Deac n-ar refuza un transfer la Gyor: “Așa nu se mai poate, am fost băieți cuminți!”



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Ciprian Deac n-ar refuza un transfer la Gyor: “Așa nu se mai poate, am fost băieți cuminți!”

CFR Cluj trece prin momente grele din punct de vedere financiar, chiar dacă sportiv a terminat turul campionatului într-o poziție excelentă, pe locul al doilea. Jucătorii sunt neplătiți de mai mult timp și Ciprian Deac spune că și răbdarea acestora are o limită. Fotbalistul n-ar refuza, în aceste condiții, un eventual transfer la Gyor, noua echipă a fostului antrenor al ardelenilor, Vasile Miriuță.

Într-un interviu acordat Digi Sport, fotbalistul care în septembrie a suferit o ruptură de ligamente a dezvăluit că e complet refăcut și gata să revină pe teren: “Eu unul de-abia aștept să treacă această perioadă de vacanță, pentru că îmi este dor de fotbal. Medicii mi-au dat un termen de patru luni și eu după două luni jumate sunt total recuperat.”

Jucătorul n-a ascuns faptul că sunt restanțe salariale și speră să se schimbe ceva în retur: ”În aceste condiții, dacă nu se schimbă nimic, este foarte greu. Nu vreau să spun acum ce voi face în viitor, dar așa nu se mai poate. Am fost băieți răbdători, cuminți și așteptăm în ianuarie când se reunește echipa să primim vești bune. Pentru asta ne rupem picioarele. Și eu cred că fiecare jucător din România ar trebui plătit.”

Întrebat dacă a vorbit cu Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui CFR, plecat la începutul lunii la Gyor, Deac a confirmat că ar accepta o ofertă din partea acestuia: ”Știe că mai am din ianuarie încă șase luni și nu era corect față de club. Am vorbit cu dânsul, mi-a spus condițiile de acolo, dar nu am vorbit despre transferul meu. M-ar tenta oriunde ar fi bine pentru mine, financiar, pentru familia mea. E greu, am 28 de ani, să mă gândesc că voi ajunge la un club imens. Trebuie să fiu realist.”

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑