Aşteptat cu sufletul la gură. Nebunie în Japonia înainte de meciul dintre Sanfrecce Hiroshima şi River Plate



016 декабря 2015
foto: publika.md

Sanfrecce Hiroshima şi River Plate se vor întâlni astăzi în prima semifinală a Campionatului Mondial al cluburilor. Meciul este aşteptat cu sufletul la gură nu doar de fotbalişti, dar şi de suporteri.

Nebunie totală în Japonia, acolo unde se desfășoară Campionatul Mondial al cluburilor. Peste 10.000 de suporteri ai echipei River Plate au venit din Argentina pentru a-și încuraja favoriții în partida din semifinale contra japonezilor de la Sanfrecce Hiroshima.

Antrenorul formaţiei River Plate, Marcelo Gallardo, a revenit în Japonia după o pauză de 19 ani. În 1996, Gallardo a urmărit de pe banca de rezerve Cupa Intercontinentală, meci în care River Plate a fost învinsă cu 1-0 de către Juventus Torino.

"După 19 ani, sunt din nou aici. Eu sunt plin de aşteptări şi, totodată, sper că vom obţine un rezultat bun", a menţionat antrenorul River Plate Marcello Galardo.

De partea cealaltă, antrenorul japonezilor crede că echipa sa are şanse la victorie în meciul cu River Plate.

"Fără îndoială, va fi o performanţă mare dacă vom învinge River Plate. Eu sunt sigur că oamenii cred că River Plate va câştiga, dar în fotbal totul este posibil", a spus antrenorul Hiroshima, Hajime Moriyasu.

Câştigătoarea meciului dintre Hiroshima şi River Plate se va califica în finala Mondialului Cluburilor.

În cea de-a doua semifinală, FC Barcelona se va duela cu echipa chineză, Guangzhou Evegrande.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑