Revenire senzaţională! Un constructor britanic anunţă că va participa la Mondialul de Formula E



016 декабря 2015
Foto: huffingtonpost.co.uk

Revenire de senzaţie în sporturile cu motor! Constructorul britanic Jaguar a anunţat că va participa din 2016 în Mondialul de Formula E, competiţie rezervată monoposturilor electrice.

După mai mulți ani de absență din sporturile cu motor, oficialii de la Jaguar au decis să revină cu o echipă ce va fi înscrisă în campionatul Formulei E, începând cu sezonul 2016/2017. Jaguar Formula E Team va începe dezvoltarea monopostului în primăvara anului viitor.

Conducerea echipei a anunţat că principalul obiectiv în acest sport este de a dezvolta tehnologiile electrificării, care vor fi implementate pe maşinile de producţie.

"Este un moment extrem de interesant pentru noi. Jaguar are o istorie de succes în competițiile de motorsport. Revenirea echipei este nu doar o poveste de succes în industrie, dar şi pentru Jaguar. Suntem extrem de încântați și motivați", a explicat director Jaguar, James Barclay.

Jaguar Racing a participat cu o echipă în Mondialul de Formula 1 în perioada 2000-2004, însă a reușit doar 2 locuri 3, prin Eddie Irvine.

Cei de la Jaguar au evoluat de-a lungul anilor și în cursa de 24 de ore de la Le Mans, câştigând întrecerea de şapte ori.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑