A FOST ANULAT! Moldova nu va disputa meciul amical cu selecţionata din Uzbekistan



016 декабря 2015
Foto:fotbalsenohraby.eu

Moldova nu va disputa în februarie meciul amical cu selecţionata din Uzbekistan. Partida a fost anulată, deoarece uzbecii au refuzat să organizeze cantonamentul în Turcia şi au preferat să plece în Emiratele Arabe Unite. Federaţia de fotbal din Moldova a considerat că este prea scump pentru a merge în Emirate. 

Iniţial, Moldova avea programat pentru 9 februarie meciul amical cu reprezentativa Uzbekistanului. Partida trebuia să se dispute în Turcia.

Totodată, Federaţia noastră de fotbal a negociat cu România pentru a organiza un amical tot în Antalya.

"Tot în momentelea celea, când vorbeam cu Uzbekistanul, a venit şi selecţionata României cu o propunere, cu o scrisoare de la domnul preşedinte să jucăm pe 4-5 februarie tot în Antalya", a declarat vicepreşedintele Federaţiei de Fotbal, Ion Testemiţeanu.

Din cauza situaţiei politice atât Uzbekistan, cât şi România au refuzat să plece în Turcia.

Uzbecii au ales să desfaşoare cantonamentul în Emiratele Arabe Unite, în timp ce selecţionata României a decis să se pregătească în Spania.

"Noi am stabilit că jucăm cu Uzbekistanul în EAU şi aşteptam al doilea răspuns de la români. Românii ne-au răspuns chiar ieri că ei se vor duce în Spania sau vor renunţa cu convocarea jucătorilor ", a relatat vicepreşedintele Federaţiei de Fotbal.

În aceste condiţii, naţionala Moldovei a refuzat să facă deplasare în Emirate pentru a efectua cantonamentul şi a disputa meciul amical cu Uzebikistan.

"Acum, noi suntem nevoiţi să dăm într-o parte şi pe Uzbekistan. Noi le-am trimis scrisoare că nu vom pleca şi se amână meciul din cauza că noi nu putem să mergem acolo, să cheltuim atâţia bani. Federaţia noastră nu are atâtea resurse financiare pentru a un meci", a adăugat Ion Testemiţeanu.

În prezent oficialii Federaţiei Moldovenesti de Fotbal încearcă să găsească adversari pentru a disputa un meci amical în luna martie a anului viitor. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑