CSM Digi Oradea - Mornar Split 13-9. Gazdele au ratat calificarea în semifinalele EuroCup



016 декабря 2015

 

**VIDEO** CSM Digi Oradea - Mornar Split 13-9. Gazdele au ratat calificarea în semifinalele EuroCup

CSM Digi Oradea a scăpat printre degete calificarea în semifinalele EuroCup. În ultimul meci oficial din 2015, impotriva lui Mornar Split, jucatorii lui Kalman Kadar aveau de remontat diferenţa din turul pierdut cu 9-14, in Croatia.

Cu un singur absent, Ramiro Georgescu, orădenii au deschis scorul prin Chioveanu şi au terminat în avantaj după primul sfert - 4-2. Diferenţa s-a păstrat şi la pauza mare, când scorul a fost 7-5 pentru campioana României.

Oradea părea să aibă forţa de a se califica în faza următoare. A condus cu 11-7 după al treilea sfert, iar în ultimul s-a distanţat la 13-7, după golul lui Mihnea Gheorghe cu 4 minute înainte de final.

Au urmat însă două goluri pentru oaspeţi. Ultimul, înscris de Antun Goreta, i-a impulsionat pe croaţi. Oradea a avut atacul în ultimele secunde pentru a egala situaţia la general dar Mornar a rezistat, deşi a terminat partida cu doi jucători eliminaţi, dar şi cu toţi cei trei antrenori trimişi în tribune. Digi Oradea - Mornar Split s-a terminat 13-9 iar croaţii sunt cei care avansează în semifinale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑