Indian Aces - Singapore Slammers 16-27. Radwanska e neînvinsă în Liga Internaţională de Tenis



016 декабря 2015

 

**VIDEO** Indian Aces - Singapore Slammers 16-27. Radwanska e neînvinsă în Liga Internaţională de Tenis

Slammers a trecut peste Aces în clasamentul Ligii Internaţionale de Tenis, după victoria din meciul direct, de la Dubai. Formaţia din Singapore a început partida de la 6-0 după ce, Fabrice Santoro, nu a mai jucat setul împotriva lui Carlos Moya, din cauza problemelor medicale.

Echipa indiană a recuperat din handicap graţie Agnieszkăi Radwanska, care a trecut cu 6-3 de Belinda Bencic şi a rămas neînvinsă de la începutul turneului. A fost însă doar un foc de paie, pentru că Slammers a câştigat următoarele trei seturi. La dublu mixt, cuplul Brown / Pliskova a trecut de echipa formată din indienii Bopanna şi Mirza.

La dublu masculin, Murray şi Melo i-au învins pe Dodig şi Tomic, cu 6-4. În ultimul set, Nick Kyrgios i-a administrat un sec 6-1 connaţionalului său, Bernard Tomic, iar Singapore Slammers a învins-o pe Indian Aces cu 27 - 16. La final, Murray şi compania au sărbătorit succesul cu un selfie de grup.

Royals a încheiat cu o victorie etapa de pe teren propriu, disputată la Dubai, în faţa celor de la Japan Warriors. Războinicii niponi au început cu dreptul, după ce, în meciul legendelor, Marat Safin l-a învins pe Goran Ivanisevic cu 6-3.

Marian Cilic a egalat la 9 după ce s-a impus cu acelaşi scor în setul cu Philipp Kohlschreiber. Cilic şi Nestor au câştigat cu 6-5, după 7-2 în tiebreak în faţa perechii formate din Paes şi Herbert. Gazdele s-au distanţat apoi pe tabelă. Kristina Mladenovic a avut nevoie de doar 21 de minute pentru a o învinge cu 6-2 pe Kirsten Flipkens.

În ultimul act, la dublu mixt Herbert si Flipkens nu au putut întoarce rezultatul final, chiar dacă au câştigat cu 6-5 în faţa cuplului Nestor / Mladenovic. Royals - Warriors s-a terminat 26-22. Competiţia se mută vineri, la Singapore, unde va avea loc ultima etapă din circuit.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑