Marcel Răducanu: "Steaua poate juca și cu juniorii, că nu mai pierde titlul. Pentru Dortmund îmi e frică"



 

**VIDEO** Marcel Răducanu:

VIDEO Steaua - Borussia Dortmund 0-1. Fost jucător atât la Steaua (1972-1981), cât și la Borussia Dortmund (1982-1988), Marcel Răducanu s-a arătat impresionat de jocul bun arătat de campioana României în primul meci din 2015, contra finalistei UCL din urmă cu două sezoane.

Fostul mijlocaș de geniu, ajuns la vârsta de 60 de ani, crede că rezultatul este unul mincinos, fiindcă roș-albaștrii au avut un joc foarte bun și ar fi putut chiar să învingă, dacă ar fi profitat de prima ocazie a meciului, ratată de Claudiu Keșeru în minutul 4.

"Steaua poate să joace și cu juniorii republicani, nu cred că mai poate pierde campionatul ăsta.", este concluzia lui Marcel Răducanu, după acest prim meci jucat de campioni în noul an.

Ex-internaționalul s-a declarat, în schimb, dezamăgit de Borussia Dortmund, care ocupă penultimul loc în clasamentul primei ligi germane, la jumătatea competiției. Marcel Răducanu se teme că echipa lui Klopp nu va putea juca îndeajuns de bine pentru a se salva de la retrogradare.

"E un rezultat mincinos și e păcat, fiindcă Steaua a jucat bine. E adevărat, a fost un meci amical, sunt obosiți și încă nu și-au găsit o formulă de joc, dar Steaua a jucat foarte bine, nu bine. A avut ocazii de gol, a avut o bară, m-a impresionat cum a jucat. Dacă în minutul 4 Keșeru dădea cu exteriorul și o băga în poartă, poate și băteam. La mijloc au închis toate culoarele, ăștia nu au putut să își facă jocul. Se vede, Steaua e o echipă bună.", a declarat Marcel Răducanu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Dacă juca și Sânmărtean, Steaua avea mai multă calitate în jocul ofensiv și poate că asta făcea diferența. Tănase a făcut și lucruri bune, dar în rest multe pase greșite. Nu știu ce are copilul ăsta, mai vrea să plece și în trăinătate.", a adăugat fostul mijlocaș al Stelei și al Borussiei Dortmund.

Borussia Dortmund are misiunea de a se salva de la retrogradare în partea a doua a campionatului. După o jumătate de sezon, este pe locul 17 în Bundesliga, cu 15 puncte (golaveraj (18-26), la egalitate cu ultima clasată, Freiburg (golaveraj 17-25).

"M-a impresionat echipa Stelei, cum au jucat cu toții. Sunt puțin dezamăgit de cum a jucat Dortmund, indiferent de cine a fost pe teren. În returul ăsta trebuie să joace total altfel decât a făcut-o până acum și mi-e frică că nu vor da randamentul necesar să iasă din impasul ăsta. De valoare nu se pune problema, fiindcă jucătorii lor au calitate și le vor și reveni unii după accidentări.".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑