Tatomir și Apostol au câștigat Digi Juniors Open și vor juca în calificări la BRD Năstase Țiriac Trophy



**Tatomir și Apostol au câștigat Digi Juniors Open** și vor juca în calificări la BRD Năstase Țiriac Trophy

A treia ediţie a Digi Juniors Open a ajuns la final! Luca Tatomir şi Bogdan Apostol sunt cei doi finalişti care vor avea şansa de a intra pe tabloul de calificări la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu transmis în direct de Digi Sport.

Luca Tatomir, favoritul principal de la Digi Juniors Open, l-a învins în semifinale pe Nicolae Frunza, scor 6-3, 6-1 și a câștigat un loc pe tabloul de calificari la BRD Nastase Tiriac Trophy. În vârstă de 19 ani și locul 776 în ierarhia mondială, Tatomir nu se află la prima participare în calificarile turneului ATP de la București.

“Jocul meu a fost unul bun azi, 6-3, 6-1 este un scor prea dur pentru nivelul la care s-a jucat. Am jucat și eu, am trecut un tur în calificări când eram mai mic, acum vreo patru ani. Pentru noi, este o experiență unică aici. Sper să am puțin noroc la tragerea la sorți.”, a declarat Tatomir.

Bogdan Apostol va fi și el prezent pe tabloul de calficari de la BRD Năstase Țiriac Trophy. Al doilea favorit la Digi Juniors Open, Apostol a trecut în semifinale de Tudor Șulea, scor 6-3, 6-4. “Cel mai mare obiectiv pe care l-am avut până acum l-am realizat. Sunt foarte bucuros și abia aștept să joc, să fac un meci foarte bun. O să dau tot ce e mai bun mâine, să vedem, îmi doresc din toată inima, dar o să fie greu, sunt jucători foarte buni. Am văzut că a venit foarte multă lume să ne susținăprobabil mâine vor veni și mai mulți, va fi tribuna plină.”, a spus Apostol.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑