Mesut Ozil a vizitat Academia de fotbal a lui Arsenal la Dubai



Foto: thenational.ae
Vedeta lui Arsenal Londra, Mesut Ozil, a vizitat Academia de fotbal a clubului englez din Dubai.
Mijlocaşul german a fost întâmpinat cu mare entuziasm de zeci de copii care fac primii paşi spre fotbal la această academie.
Copiii au rămas încântaţi de faptul că au avut ocazia să se antreneze alături de unul dintrei cei mai buni mijlocaşi din lume.
Academia clubului Arsenal din Dubai a fost inaugurată în 2009, iar la antrenamente vin sute de copii cu vârste cuprinse între 5-20 de ani.
"Sunt aici în primul rând pentru a petrece timpul cu aceşti copii. Am vrut să văd ce fac aici micuţii. Am ajuns în Dubai, datorită sponsorilor clubului. De asemenea, pentru a avea ceva timp împreună aici - asta e motivul. Despre Academia lui Arsenal putem vorbi mult. E o istorie uimitoare, o poveste care va dura încă mult timp", a spus Ozil.
Mesut Ozil a ajuns în Dubai la scurt timp după ce Arsenal a devenit vicecampioana Angliei.
Tunarii şi-au asigurat medalii de argint după ce au învins în ultima etapă Aston Villa cu scorul de 4-0, iar Tottenham a fost umilită de Newcastle United cu 5-1.
În acest sezon, Ozil a jucat în acest sezon 42 de meciuri pentru Arsenal în toate competiţiile, marcând de opt ori.
După vizita din Emiratele Arabe Unite, Ozil va începe pregătirile pentru Campionatul European din 2016, în componenţa reprezentativei Germaniei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑