Fernando Alonso ar putea să concureze în Cursa de 24 de ore de la Le Mans



www.cugetliber.ro

Pilotul din Formula 1, Fernando Alonso, ar putea să concureze în Cursa de 24 de ore de la Le Mans în următorii ani. Spaniolul a anunţat că va concura în celebra cursă după ce se va retrage din Formula 1.

Alonso a fost invitatul special al Cursei de 24 de ore de la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când a dat start competiţiei. Pilotul nu a concurat niciodată în Cursa de la Le Mans, însă ibericul a devenit primul pilot în activitate care a dat startul acesteia.

Impresionat de ceea ce a văzut pe circuitul de la Sarthe de la Le Mans, pilotul Scuderiei Ferrari a dezvăluit că intenţionează să concureze în Cursa de 24 de ore, după ce se va retrage din Formula 1.

"Mi-ar plăcea să concurez în ambele competiţii în acelaşi timp, dar cred că trebuie să aştept până termin cu Formula 1. Dar cu siguranţă voi concura aici", a menţionat pilotul.

Contractul lui Alonso cu Ferrari expiră la sfârşitul sezonului 2016, iar presa internaţională speculează că producătorul italian intenţionează de asemenea să concureze la Le Mans cu un prototip LMP1.

Cursa este considerată unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul anual al sporturilor cu motor şi este oficial a treia etapă din cadrul Campionatului Mondial de Anduranţă. În acest an, competiţia a fost câştigată de Audi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑