Veste bună pentru fanii lui Schumacher! Legendarul pilot de Formula 1 a ieşit din comă



 

Primele veşti cu adevărat bune despre starea lui Michael Schumacher! Multiplul campion din Formula 1 a ieşit din comă. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al germanului, Sabine Kehm. Potrivit aceleiaşi surse, fostul pilot a părăsit deja spitalul din Grenoble a fost transferat la un spital din oraşul elveţian Lausanne. 

"Michael Schumacher a părăsit spitalul pentru a continua faza de reabilitare. Sportivul nu mai este în comă, însă reabilitarea va continua departe de ochii publicului", a precizat Kehm în anunţul oficial.

Schumi a fost transferat la un spital din oraşul elveţian Lausanne. Comunicatul nu conţine însă informaţii cu privire la starea de sănătate a sportivului sau dacă acesta este conştient şi şi-a recunoscut familia.

Publika.md aminteşte că fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher s-a ales cu o traumă gravă la cap în urma unui accident suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel. Schumacher a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la spitalul din Moutiers. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se afla de de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 17 июня 2014 | 19:29 Здоровья вам, господин Шумахер!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑