Steliștii răsuflă ușurați după victoria cu 1-0: "Am fost dominați în prima repriză"



 

Steaua a făcut un pas important spre calificarea în următoarea rundă preliminară din UEFA Champions League, prin victoria obținută miercuri seara pe terenul lui Stromsgodset (1-0 DETALII AICI). 

Elevii lui Costel Gâlcă s-au declarat încântați de rezultat și, chiar dacă au suferit în prima parte a meciului cu norvegienii, consideră să echipa se află pe o pantă ascendentă. 

"E bine că nu am luat gol. Suntem bucuroși că am câștigat. Terenul a fost greu, suntem neobișnuiți cu această suprafață de joc. S-a văzut asta în prima repriză, atunci când am fost dominați de gazde, dar în a doua parte am avut foarte multe ocazii și scorul putea să fie mai mare.

Golul ne-a dat încredere și după aceea lucrurile au mers bine. La retur vom fi concentrați pentru că s-au văzut întoarceri de rezultate și de la scoruri mai mari. Cred că putem mult mai mult decât atât și o să o arătăm", a spus Andrei Prepeliță. 

Antrenorul Stelei cere întăriri în vederea noului sezon, iar jucătorii din actualul lot așteaptă și ei colegi noi în vestiar. "Lotul este unul valoros, dacă o să mai vină și alții sunt bine primiți. Concurența pe posturi face să crească valoarea lotului", a declarat Prepeliță. 

Mijlocașul campioanei a dezvăluit că accesul în grupele UCL este țelul fiecărui jucător și că toți vor lupta pentru realizarea acestui obiectiv. 

"Vom aborda fiecare meci la victorie, trebuie să ne calificăm neapărat în grupele Champions League. Am avut succes în anii trecuți și sper să avem și anul acesta. E obiectivul principal pentru că de acolo vin foarte mulți bani, lucru care ajută clubul și în special pe noi", a conchis fotbalistul de 28 de ani. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑