Valentin Iliev duce dorul României: ”Am făcut o mare greșeală că am plecat de la Steaua!”



017 августа 2014

 

**VIDEO** Valentin Iliev duce dorul României: ”Am făcut o mare greșeală că am plecat de la Steaua!”

Iliev, care joacă acum la CSKA Sofia, regretă că a plecat de la gruparea din Ghencea, în urmă cu doi ani, și admite că și-ar mai dori să joace în campionatul românesc.

Ludogorets a câștigat derby-ul Bulgariei, 2-0 cu CSKA Sofia, ultimul lor meci oficial înainte de marea confruntare cu Steaua, de marți din play-off-ul UEFA Champions League.

La finalul partidei de sâmbătă seară, de la Razgrad, Valentin Ilie, fostul fundaș central de la Steaua, actualmente sub contract cu CSKA Sofia, a stat de vorbă și cu jurnaliștii români prezenți la meci.

”Nu știu dacă Ludogorets este un adversar greu pentru Steaua, dar pot spune că este o echipă foarte bună, care joacă de trei-patru ani împreună.

Eu zic că este foarte important meciul de la București. Dacă Steaua va câștiga la două goluri diferență, atunci va avea prima șansă. Dacă nu, îi va fi foarte greu la Sofia”, a spus Iliev.

Următorul meci al Stelei este cel cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League. Partida se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Fundașul central, unul dintre cei mai buni jucători de la gruparea sofiotă, are un regret când vine vorba despre Liga 1.

”Acum, când stau și mă gândesc, spun că am făcut o mare greșeală că am plecat de la Steaua. Acolo am dat peste o echipă frumoasă, cu un colectiv pe măsură. Îmi pare rău de Gigi Becali că a ajuns la închisoare, dar el este o persoană bună la suflet și credincioasă iar Dumnezei îi va fi alături.

Cât despre o posibilă revenirea a mea în România, nu știu, dar este posibil orice”, a conchis Iliev.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑