FORMULA 1: Marc Marquez va pleca din pole position şi în cea de-a 11-a cursă a sezonului



017 августа 2014

 

Marc Marquez va pleca din pole position şi în cea de-a 11-a cursă a sezonului, programată în Cehia, pe circuitul de la Brno. Marquez a fost cronometrat cu un minut 55 de secunde şi 585 miimi, obţinând cel de-al nouălea său pole position din acest sezon.

Italianul Andrea Dovizioso va pleca de pe a doua poziţie a grilei de start, după ce a fost mai lent cu 129 miimi de secundă decât Marquez.

Un alt italian, Andrea Iannone a reuşit cel mai bun rezultat din carieră la clasa MotoGP şi va porni de pe poziţia a treia a grilei. Britanicul Bradley Smith va fi al patrulea şi va fi urmat de spaniolii Dani Pedrosa şi Jorge Lorenzo.

În timpul sesiunii de calificări, Valentino Rossi a căzut şi s-a accidentat la mâna stângă, însă până la urmă a înregistrat al şaptelea rezultat.

Spaniolul Marc Marquez a obţinut în acest sezon 10 victorii din 10 posibile şi este tot mai aproape de un nou titlu mondial. El ar putea să devină campion mondial dacă va câştiga următoarele două curse. Marele Premiu al Cehiei va avea loc duminică, cu începere de la ora 15.00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑