Ce gafă! Alex Rins a ratat prima victorie a sezonului în Moto 3, după ce s-a bucurat prematur!



017 августа 2014

 

**VIDEO** Ce gafă! Alex Rins a ratat prima victorie a sezonului în Moto 3, după ce s-a bucurat prematur!

Spaniolul Alex Rins, pilotul Estrella Galicia în Moto 3, a fost protagonistul celei mai mari gafe ale săptămânii în Marele Premiu al Republicii Cehe. Pilotul de 18 ani a fost aproape să câștige prima sa cursă din acest sezon, dar o gafă uriașă l-a făcut să termine doar pe locul 9!

Pilotul catalan a reușit să intre primul în ultimul tur de pistă, dar, crezând că a ajuns la finish, a încetinit și s-a ridicat în șa, cu pumnul strâns ridicat a victorie deasupra capului. În acel moment, ceilalți piloți, care au conștientizat faptul că intră în ultimul tur, au accelerat și nu mai puțin de opt rivali au trecut pe lângă Rins. În tot acest timp, mecanicii echipei sale și-au pus mâinile în cap, urmărind pe monitoare gestul spaniolului.

></p><p>A câștigat, în cele din urmă, francezul <strong>Alexis Masbou</strong>, urmat de italianul <strong>Enea Bastianini</strong> și britanicul <strong>Danny Kent.</strong> Spaniolul <strong>Alex Marquez</strong> a terminat doar pe locul patru.</p><p>Victoria ratată din propria sa eroare l-a făcut pe Alex Rins să plângă în pumni la finalul cursei, când a realizat ce gafă uriașă a comis.</p><p><span style=Vezi mai jos gafa lui Alex Rins:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑