Marseille - Montpellier 0-2. Prima surpriză mare din acest sezon



017 августа 2014

 

**VIDEO** Marseille - Montpellier 0-2. Prima surpriză mare din acest sezon

Montpellier a produs prima mare surpriză a debutului de sezon în Ligue 1. A învins-o cu 2-0 pe Olympique Marseille chiar pe Stade Velodrome. Trupa lui Marcelo Bielsa nu a putut depăși șocul din etapa precedentă, când a pierdut două puncte cu Bastia, deși a condus cu 3-1.

Gazdele s-au văzut conduse după 19 minute. Anthony Mounier l-a lobat pe Mandanda și a deschis scorul. Replica lui Marseille a venit peste șase minute. Jourdren a intervenit eroic în două rânduri într-o fază în urma căreia Andre Ayew s-a ales cu capul spart.

Jucătorul ghanez a trebuit să fie înlocuit în debutul reprizei secunde. A sângerat din nou și cum pe bancă nu mai exista un tricou curat cu numărul său, Bielsa, enervat, a luat decizia de a-l schimba cu Payet.

Montpellier a lovit decisiv pe contraatac în minutul 69: Mounier a pasat decisiv pentru Morgan Sanson, care a punctat pentru 0-2.

Peste două minute, OM a fost aproape să reducă din diferență. Alessandrini a șutat în bară, apoi a oprit mingea cu mâna, iar arbitrul a anulat golul lui Gignac, care a continuat acțiunea.

După 0-2 cu Montpellier, Marseille este fără victorie în Ligue 1 și va juca etapa viitoare în deplasare cu Guingamp.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑