EXCLUSIV Lucian Sânmărtean, lăudat de un câștigător al CCE: “E printre puținii care mai arată fotbal!”



017 августа 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Lucian Sânmărtean, lăudat de un câștigător al CCE: “E printre puținii care mai arată fotbal!”

Lucian Bălan a cucerit cu Steaua Cupa Campionilor Europeni, în 1986, a încercat să se sinucidă și a trecut prin momente critice în viață, dar n-a putut sta departe de fotbal. Fostul mijlocaș al Stelei e acum șeful centrului de copii și juniori de la FC Maramureș și îl admiră pe Lucian Sânmărtean.

Într-un reprotaj exclusiv realizat de Digi Sport la Baia Mare, Bălan vorbește despre momentele de cumpănă din viața sa, dar și despre fotbal, singura dragoste. Fostul mijlocaș recunoaște că în momentele de criză financiară l-au ajutat chiar fanii Stelei.

“Au fost perioade când suporteri ai echipei Steaua, din galeria sud, nord, peluze, old boys, m-au sunat și chiar m-au susținut financiar.”, a povestit Bălan. Întrebat dacă în actualul lot al lui Costel Gâlcă are vreun favorit, fostul mijlocaș a răspuns imediat: “Lucian Sânmărtean!”

Despre acesta, Bălan crede că sigur ari fi avut loc în echipa Stelei din 1986: “E printre puținii care în ziua de azi ne mai arată fotbal!”

Un amplu reprotaj cu Lucian Bălan va fi EXCLUSIV în emisiunile Fotbal Club și Digi Sport Special, din această săptămână!


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑