Steaua Bucureşti, UMILITĂ şi în tribune! Suporterii lui Dinamo au sabotat coregrafia Stelei



017 августа 2016
FOTO: 101greatgoals.com
Steaua București nu a fost umilită doar pe teren în partida cu Manchester City, dar și în tribune. La începutul meciului, ”steliștii” au îmbrăcat tricouri speciale pregătite de organizatori pentru a realiza o coregrafie pe care să scrie ”Steaua București”, însă nu a fost chiar așa.
Potrivit presei române, fanii marii rivale Dinamo au sabotat coregrafia și au modificat textul, astfel că mii de suporteri steliști au afișat textul ”Doar Dinamo București”.
Steaua a avut noroc cu carul în prima repriză. Gruparea română putea fi condusă cu 3-0 după doar 22 de minute de joc, însă vedeta lui City, Sergio Aguero a ratat două penalty-uri. La execuțiile nereușite ale atacantului argentinian au pus umărul și suporterii români care au creat o atmosferă insuportabilă pentru vârful sud-american.
"După ce am ratat al doilea penalty, mi-am revenit. Aveam nevoie să uit de ratări. M-am schimbat și m-am revanșat pe parcurs", a spus atacantul de la Manchester City, Sergio Aguero.
"Când a ratat al doilea penalty, m-am gândit că este foarte dificil pentru el. Nu l-am văzut niciodată să rateze două penaltyuri în același meci", a spus fundaşul Manchester City, Pablo Zabaleta.
După 0-5 în partida tur, Steaua are nevoie de o minune în partida retur.
"Bine că nu a fost șapte, opt, nouă, zece. Datorită lui Niță și lui Aguero că a ratat două penaltyuri. Nu este nedrept pentru că ne-au dominat de la început și din primul și până în ultimul minute. De aia costă costă cât costă și noi costăm cât costăm. Au fost peste tot. Ne-au ascuns și mingea", a spus fundaşul Steaua, Gabriel Tamaş.
Steaua nu s-a mai calificat în grupele Ligii Campionilor de trei sezoane, iar înfrângerea cu 0-5 a fost cea mai severă suferită pe teren propriu din istoria evoluțiilor în cupele europene.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑