Serghei Tarnovschi: Am visat să ajung la Jocurile Olimpice încă din copilărie şi să câştig o medalie



017 августа 2016
FOTO: mts.gov.md
Serghei Tarnovschi şi-a îndeplinit un vis din copilărie! Moldoveanul naturalizat a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în proba de canoe simplu pe distanţa de 1000 metri.
Tarnovschi este încântat de acest rezultat.
Medalia de bronz câştigată la Olimpiadă este cel mai mare rezultat din cariera lui Serghei Tarnovschi. Canotorul naturalizat, în vârstă de 19 ani, susţine că a visat de mic să urce pe podiumul olimpic. El a ocupat locul trei în proba de canoe simplu pe distanţa de 1000 metri.
"Am visat să ajung la Jocurile Olimpice încă din copilărie şi să câştig o medalie. În final am reuşit acest lucru. MUSCA Este o zi mare din viaţa mea, care va rămâne mereu în memorie", a spus Serghei Tarnovschi.
Tarnovschi a cucerit bronzul într-o luptă strânsă cu rusul Ilia Ştokalov, reuşind să-l depăşească pe ultimii metri.
Datorită perfomanţe înregistrate, Tarnovschi va fi premiat cu două milioane de lei.
Premierul Pavel Filip și preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, sunt printre primii oficiali care l-au felicitat pe sportiv.
Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, premierul a menționat că succesul lui Tarnovschi este o performanţă demnă de admiraţie și trebuie să-i fim recunoscători că ne-a reprezentat cu mândrie ţara la această competiţie prestigioasă.
Iar şeful legislativului i-a mulţumit lui Serghei pentru emoţiile frumoase pe care le-a simţit în momentul când tricolorul a fost ridicat pe podiumul învingătorilor şi îi ţine pumnii în continuare.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑